Селотејп солвент

55,00 ден95,00 ден

  • Селотејп траки за лепење на пакети,картони,разни кутии рачно и машински.
  • отпорност на влага и стареење
  • дебелина на фолијата 25 микрона
  • дебелина на лепливиот слој 15 микрона
  • солвент лепило-од каучук
  • лепливост до -15 степени
  • бои: кафеава,прозирна
  • димензии од: 48мм*40м до 48мм*900м

SKU: 0969-1
Исчисти

Дополнителни информации

Боја

Браон, Транспарентна

Големина

48*55, 48*100

Поврзани производи