Селотејп екосолвент

44,00 ден650,00 ден

  • Селотејп траки за лепење на пакети,картони,разни кутии рачно и машински.
  • отпорност на влага и стареење
  • дебелина на фолијата 27 микрона
  • дебелина на лепливиот слој 17 микрона
  • екосолвент лепило-микс на лепила
  • лепливост до -10 степени
  • бои: кафеава,прозирна
  • димензии од: 48мм*40м до 48мм*900м

Исчисти

Дополнителни информации

Боја

Браон, Транспарентна

Големина

48*60, 48*100, 48*900

Поврзани производи