Регистратор А4 Fornax-Office 60мм

150,00 ден

  • Формат А4
  • Ширина 60мм
  • Материјал сива лепенка

 

Исчисти

Дополнителни информации

Боја

Жолта регистратор, Плава регистратор, Зелена регистратор, Црвена регистратор, Црна регистратор

Поврзани производи