Регистратор А4 Лух 80мм

130,00 ден

  • Формат А4
  • Ширина 80мм
  • Материјал сива лепенка

 

Исчисти

Дополнителни информации

Боја

Жолта регистратор, Плава регистратор, Зелена регистратор, Црвена регистратор, Црна регистратор

Поврзани производи