Принтер Xerox C235 MFP колор

27.500,00 ден

Мултифункционален печатач во боја Xerox® C235
Продуктивен колор мултифункционален печатач
Копирајте, печатете, скенирајте
Идеален за мали и средни бизниси и домашни канцеларии
Сигурен и доверлив

Опис

  • Брзина на печатење Боја: до 24 стр./мин
  • Црна: до 24 ppm
  • Двостран печат
  • Препорачан месечен волумен на печатење До 1.500 страници
  • Работен циклус До 30.000 слики/месец ⓘ
  • Брзина на процесорот 1,0 GHz
  • Меморија за печатење (стандардна) Стандардна 512 MB
  • Поврзување Ethernet 10/100 BaseTX, Hi Speed ​​USB 2.0 (Type A – Thumbdrive), Hi Speed ​​USB 2.0 (Tип B), Безжичен 802.11 b/g/n
  • Максимална резолуција за печатење 600 x 600 dpi, 4800 Квалитет на боја
  • Време на излегување на првата страница, печатење дури 11 секунди (црно-бело)

Дополнителни информации

Brand

Xerox

Поврзани производи