Принтер Xerox B225 MFP

16.900,00 ден

Мултифункционален печатач Xerox® B225
Продуктивен црно-бел мултифункционален печатач совршен за зафатени работни тимови
Копирајте, печатете, скенирајте
Идеален за мали и средни бизниси и домашни канцеларии
Пристап до опционален напреден работен тек на документи со Xerox Workflow Central
Сигурен и доверлив
Подготвен за мобилни телефони: Apple AirPrint, Mopria, Wi-Fi Direct
Сеопфатни безбедносни карактеристики

Опис

  • Брзина на печатење до 34 стр./мин
  • Двострано печатење
  • Препорачан месечен волумен на печатење До 2.500 страници
  • Работен циклус До 30.000 страни/месец ⓘ
  • Брзина на процесорот 1,0 GHz
  • Меморија за печатење (стандардна) Стандардна 512 MB
  • Поврзување Етернет 10/100 BaseTX, USB 2.0 со висока брзина (тип Б), безжичен 802.11 b/g/n
  • Максимална резолуција за печатење 600 x 600 dpi, 2400 Квалитет на слика
  • Време на излегување на првата страница, печатење  6,4 секунди (црно-бело)

Дополнителни информации

Brand

Xerox

Поврзани производи