Принтер WorkCentre 3025 ni

13.900,00 ден

WorkCentre® 3025
Црно-бел мултифункционален печатач
Печатете, копирајте, скенирајте
Најдобро за индивидуални корисници или мали работни тимови
Скенирајте во боја, сиви тонови или црно-бело со 600 x 600 dpi
Вградена Wi-Fi конекција

Опис

  • Стандардни функции: копирање, печатење, скенирање, Wi-Fi
  • Поврзување: USB 2.0 , Wi-Fi b/g/n,Ethernet 10/100
  • Рачно двострано печатење
  • Моќен процесор од 600 MHz
  • Меморија – Стандардна 128 MB
  • Брзина на печатење: до 20 стр./мин
  • Макс. резолуција за печатење: 600 x 600 dpi (до 1200 x 1200 подобрен квалитет на сликата)
  • Макс. резолуција на копирање: 600 x 600 dpi
  • Скенирајте во боја, сива скала или црно-бело со 1200 x 1200 dpi
  • Димензии ШxДxВ: 406 x 360 x 257 mm / Тежина: 8 kg

Дополнителни информации

Brand

Xerox

Поврзани производи