Принтер Phaser 3020bi

6.800,00 ден

Phaser® 3020
Црно-бел ласерски печатач
Вградена Wi-Fi конекција
Се справува со секојдневно печатење за поединци и мали работни тимови
600 x 600 dpi; 1200 x 1200 dpi подобрен квалитет на сликата

Опис

  • Брзина на печатење до 21 стр./мин
  • Работен циклус До 15.000 слики/месец ⓘ
  • Брзина на процесорот 600 MHz
  • Меморија за печатење (стандардна) Стандардна 128 MB
  • Поврзување  USB 2.0, Wi-Fi b/g/n
  • Максимална резолуција за печатење 600 x 600 dpi (до 1200 x 1200 подобрен квалитет на сликата)
  • Време на излегување на првата страница, печатење Брзо од 8,5 секунди

Дополнителни информации

Brand

Xerox

Поврзани производи