Плико 440 АД

13,00 ден

– Боја : жолт-натрон

– Димензија : 310*440 mm

– Самолеплив

– 140gr

SKU: 1296

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи