Плико 1000АД

4,00 ден

– Боја : жолт-натрон

– Димензија : 230*340 mm

– 90gr

SKU: 0213

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи