Плико Ц4

6,00 ден

– Боја : бела,натрон

– Димензија : 229*324 mm

– Самолеплив

– 90gr

SKU: 0081-1
Исчисти

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи