Плико Ц4/4 со фалта

9,00 ден

– Боја : жолт-натрон

– Димензија : 229*324*40 mm

– Самолеплив

– 120gr

SKU: 0699

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи