Плико со заштитни меурчиња

6,50 ден39,00 ден

  • Боја : жолта-бела-натрон
  • Димензија : 175*120 mm
  • Со заштитни меурчиња
Исчисти

Дополнителни информации

Плик големина

А-175*120 mm, Б-220*140 mm, Г-340*260 mm, Д-270*200 mm, Е-270*240 mm, Ј-450*320 mm, К-490 x 370 mm, Ф-340*240 mm, Х-370*290 mm, Ц-220*170 mm, ЦД-180*200 mm

Поврзани производи