ПликоЕ4

12,00 ден14,00 ден

– Боја :бела , жолта-натрон

– Димензија : 280*400 mm

– Самолеплив

– 120gr

SKU: 0082-1 Категорија
Исчисти

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи