Плико Е4/4 со фалта

20,00 ден

– Боја : жолт-натрон

– Димензија : 280*400*40 mm

– Самолеплив

– 140gr

SKU: 0701 Категорија

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи