Плико Б5

3,00 ден

– Боја : бела,розе

0084- Димензија : 176*250 mm

– Самолеплив

– 80gr

SKU: 0084-1 Категорија
Исчисти

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Розе

Поврзани производи