Плико Б4

8,00 ден

-Боја : бела,натрон

– Димензија : 250*353 mm

– Самолеплив

— 100gr

SKU: 0086-1
Исчисти

Дополнителни информации

Поставеност

Вертикално, Хоризолтално

Боја

Бела, Натрон

Поврзани производи