Плико АБТ

1,80 ден2,00 ден

– Боја : бела

– Димензија : 110*230 mm

– Самолеплив

– 80gr

SKU: 0090-1 Категорија
Исчисти

Дополнителни информации

Прозор

Без прозор, Прозор десен, Прозор лев

Поврзани производи