Паста за раце-домакинство

250,00 ден

  • Се користи за чистење и одмастување на различни површини: санитарна опрема, садови, тави, кујнски елементи, пластични површини, метални предмети (бакар, сребро, злато…), како и миење нечисти раце. Збогатен со 100% екстракт од билки од босилек. Пријатен и благ мирис.

Поврзани производи