Папка У со перфорација Exxo

150,00 ден180,00 ден

  • Exxo
  • паковање 1/100
  • формат А4

 

SKU: 0124-1
Исчисти

Дополнителни информации

Дебелина

30 мик, 40 мик, 75 мик, 90 мик

Поврзани производи