Папка со фолии – clearbook

70,00 ден220,00 ден

  • формат А4
  • 20 листа

 

SKU: 1341
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Noki

Листови

1/20, 1/40, 1/80, 1/100

Поврзани производи