Папка Л колор Noki

500,00 ден

  • Noki
  • паковање 1/100
  • формат А4

 

SKU: 0418 Категорија

Дополнителни информации

Brand

Noki

Дебелина

30 мик, 40 мик, 75 мик, 90 мик

Поврзани производи