Опаковка ЦД диги-треј

10,00 ден

 • Боја: транспарентна
  Материјал: пластика
  Ширина: 5,2 мм
  Пакување: Картон од 220 парчиња
  За складирање на по еден диск
  Димензии (приближно): 137,6×124,6 x 4,2mm
SKU: 1574

Поврзани производи