Оловни пломби

580,00 ден

Опис

  • Состав : олово 98%
  • Се користи за контрола дека пломбираниот предмет , објект, и.т.н. не е отваран

 

SKU: 0358
580,00 ден
580,00 ден

Дополнителни информации

Дијаметар

Ф-11, Ф-9

Brand

MIKROKOM

Поврзани производи