Микро SDXC со адаптер

300,00 ден780,00 ден

UHS-I интерфејс
Брзина на интерфејс: U1
Стандард за картички:
SDHC (≤32 GB)
SDXC (≥64 GB)
Брзина на работа:
читање до 100 MB/s
пишување од 10 MB/s
Доживотна гаранција

SKU: 1466-1
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Капацитет

16гб, 32гб, 64гб, 128гб

Поврзани производи