Хит

Микрофон Tracer Flex

460,00 ден

  • Мултимедијален мулти-насочен микрофон со висока чувствителност и широк фреквентен опсег. Тоа е совршено решение за конференции и изучување странски јазици. Флексибилниот дизајн овозможува поставување на микрофонот на сите позиции. Микрофонот има прекинувач за исклучување.
SKU: 2087

Опис

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Чувствителност: 58 db ± 3 dB
Должина на жица: 1,8
Флексибилна лента за глава: Не
Трансферен опсег (Hz – kHz): 100 – 10
Намалување на шумот: Так
Прилагодување на аголот на наклон на уредот: Да

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи