Хит

Микрофон Tracer C5

250,00 ден

  • Микрофон на статив, со едноставен изглед и висока функционалност. Микрофонот е испорачан и со пригоден држач за биро и со приклучок за микрофон кој овозможува прикачување на страната на бирото.
SKU: 2098 Категорија

Опис

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Чувствителност: 58 db ± 3 dB
Должина на жица: 1,5
Импеданса (Ом): 32
Трансферен опсег (Hz – kHz): 50 – 16
Намалување на шумот: Так
Прилагодување на аголот на наклон на уредот: Да

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи