Хит

Микрофон Manta 002

1.000,00 ден

  • Микрофон  едноставен изглед и висока функционалност.
  • Микрофон за караоке звучници со жичана или безжична врска
SKU: 2210

Опис

Спецификации
Тип на поврзување Безжичен
Фреквентен одговор, Hz 100 – 10000
Чувствителност, dB 60

Дополнителни информации

Brand

Manta

Поврзани производи