Селотејп метализиран

280,00 ден

  • 48*25
  • Селотејп траки  со метализирана лепенка
  • (метализирано сребро) се користи за изолација на клими,фрижидери,парно и др
  • засилена отпорност на влага и стареење
  • одлични карактеристики при ниски и високи температури
  • микс од лепила
  • сертификати ISO 9001, ISO14001
SKU: 1216

Поврзани производи