Меморија DDR5 5600 DIMM GoodRam

3.900,00 ден

Goodram DDR5 мемориите достигнуваат невидени перформанси и огромен скок во технологијата во споредба со претходните генерации. Корисниците на платформи приспособени на најновиот стандард сигурно ќе ја ценат разликата – DDR5 DRAM-ите претставуваат приближно 50% зголемување на пропусниот опсег во споредба со DDR4.Стабилноста при толку високи стапки  е загарантирана со интегрираното коло за управување со енергија или PMIC.

SKU: 0437

Опис

Достапни капацитети:16 GB 32 GB
DIMM форма
Напон на напојување 1,1 V
Фреквенција: 5600 MHz
Гаранција 5 год+ техничка поддршка

 

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Поврзани производи