Меморија DDR4 3200 DIMM GoodRam

1.500,00 ден2.800,00 ден

  • DDR4 мемориските модули се одлично решение што се користи кај компјутерите.
  • Генерацијата DDR4 моментално е најпопуларниот формат во семејството на мемориски модули избрани од корисниците.
SKU: 1980-1
Исчисти

Опис

DIMM форма
Напон на напојување 1,2 V
Фреквенција: 3200 MHz
Гаранција 5 години

 

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Капацитет

8гб, 16гб

Поврзани производи