Маус Xtrike ME GM-316

530,00 ден

RGB позадинско осветлување 13 ефекти на осветлување
2 капаци кои се одвојуваат
7200DPI прилагодливи 6 нивоа
ЛЕСЕН ДИЗАЈН 67Г: 3 милиони кликања

 

SKU: 1265
Исчисти

Опис

XTRIKE ME GM-316

Копчиња: 7 копчиња

DPI: 800-1600-2400-3200 4800-7200

Ефект на осветлување: 13 режими на осветлување RGB

Жица: 1,5 М плетена жица

 

Дополнителни информации

Brand

Xtrike Me

Боја

Бела, Црна

Поврзани производи