Маус Verbatim V2

450,00 ден

Прецизен ласерски маус за игри или работни задачи

SKU: 1241 Категории ,

Опис

Прилагодлива поставка за dpi: 800 до 3200 dpi „во лет“ прилагодување на чувствителноста
Поставки од 7 dpi достапни преку софтверот (400 – 3200 dpi)
Реверзибилни подлоги за стапала за оптимални перформанси при играњето
Прилагодување на тежината за претпочитаното поставување (7 x отстранливи тежини од 4,5 грама)
Софтверот на Gamer Toolkit вклучува овозможување на комбинацијата на копчињата на тастатурата/копчињата на глувчето
Поддршка со 3 групни поставки за макро зачувани директно на глувчето

Дополнителни информации

Brand

Verbatim

Поврзани производи