Маус Mediarange MRGS203

1.050,00 ден

Моќниот високопрецизен сензор со 5.000 FPS и 100 IPS обезбедува одлични перформанси во секое време. Бидете секогаш чекор понапред од вашите непријатели со користење на софтверот* и подигнете ја стапката на гласање до 1.000 Hz со време на одговор од 1ms. Функциите како што се екстра големото тркало за лизгање и дополнителните копчиња го прават нашиот GS203 совршен за секоја битка. Префрлете се помеѓу 500 и 5.000 dpi со користење на копчињата за прекинувач DPI.

SKU: 2173

Опис

Модел: жичен оптички гејмерски глушец со 8 копчиња со RGB позадинско осветлување
Копче за навигација напред-назад и снајпер
Прилагодлив DPI со копчиња за прекинувач: 500, 800, 1.000, 1.500, 2.000, 3.000, 4.000 и 5.000 dpi
Целосно позадинско RGB осветлување со 4 режими на бои
Тефлонски стапала со ниско триење
Стилска површина обложена со гума
Ергономска форма за подобро ракување
Стапка на гласање за освежување на USB: 500 Hz (по хардвер) / 1.000 Hz (по софтвер)
Брзина на следење: 100 IPS
Забрзување: 20G
Време на траење на прекинувачот (лево/десно): 20 милиони
*Дополнителен софтвер за приспособени поставки на глувчето е достапен
Поврзување: USB 2.0 Кабел за поврзување; Должина на кабелот 1,8 m
Компатибилен со Windows, Mac, Linux, Playstation*, XBOX*; Plug & Play
Боја: црна
Димензии: 123 x 84 x 41 mm
Тежина: ± 122 g*Потребен е дополнителен адаптер, не е вклучен

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи