Маус Mediarange MRGS201

880,00 ден

Моќниот високопрецизен сензор со 4.000 FPS и 60 IPS обезбедува одлични перформанси во секое време. Бидете секогаш чекор понапред од вашите непријатели со користење на софтверот* и подигнете ја стапката на гласање до 1.000 Hz со време на одговор од 1ms. Функциите како што се екстра големото тркало за лизгање и дополнителните копчиња го прават нашиот GS201 совршен за секоја битка. Префрлете се помеѓу 1.000 и 4.000 dpi со користење на копчињата за прекинувач DPI.

SKU: 2234

Опис

Модел: жичен оптички гејмерски глушец со 6 копчиња со RGB позадинско осветлување
Копчиња за навигација напред и назад
Прилагодлив DPI со копчиња за прекинувач: 500, 1.500, 2.500 и 4.000 dpi
Режим на боја на целосно RGB позадинско осветлување
Тефлонски стапала со ниско триење
Стилска површина обложена со гума
Странични влошки со жлеб за одлично држење
Ергономска форма за подобро ракување
Стапка на  освежување на USB: 500 Hz (по хардвер) / 1.000 Hz (по софтвер)
Брзина на следење: 60 IPS
Забрзување: 20G
Време на траење на прекинувачот (лево/десно): 20 милиони
*Дополнителен софтвер за приспособени поставки на глувчето е достапен
Поврзување: USB 2.0 Кабел за поврзување; Должина на кабелот 1,8 m
Компатибилен со Windows, Mac, Linux, Playstation*, XBOX*; Plug & Play
Боја: црна
Димензии: 122 x 62 x 40 mm
Тежина: ± 110 g*Потребен е дополнителен адаптер, не е вклучен

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи