Маус Mediarange MRGS200

650,00 ден

Жичен оптички гејмерски глушец од серијата MediaRange со 9 копчиња со систем за управување со тежината

Моќниот високопрецизен сензор со 4.200 FPS и 48 IPS обезбедува одлични перформанси во секое време. Со брзина  од 500 Hz и време на одговор од 2 ms, секогаш сте чекор понапред од вашите непријатели. Функциите како вградениот систем за управување со тежината, екстра големото тркало за лизгање и дополнителните копчиња го прават нашиот GS200 совршен за секоја битка. Префрлете се помеѓу 400 и 4.200 dpi со користење на копчињата за прекинувач DPI.

Димензии: 112 x 73 x 40 mm
Боја: црна/сива

 

SKU: 2172

Опис

Модел: жичен оптички гејмерски глушец со 9 копчиња со систем за управување со тежината
Прилагодлив DPI со копчиња за прекинувач: 400, 800, 1.600, 2.400, 3.200 и 4.200 dpi
Црвена боја на позадинско осветлување
Систем за управување со тежината со тегови од 5 x 5 g
Тефлонски стапала со ниско триење
Стилска површина обложена со гума
Странични влошки со жлеб за одлично држење
Ергономска форма за подобро ракување
Стапка на гласање за освежување на USB: 500 Hz (по хардвер)
Брзина на следење: 48 IPS
Забрзување: 10G
Време на траење на прекинувачот (лево/десно): 3 милиони
Поврзување: USB 2.0 Кабел за поврзување; Должина на кабелот 1,5 m
Компатибилен со Windows, Mac, Linux, Playstation*, XBOX*; Plug & Play
Боја: црна/црвена
Димензии: 124 x 80 x 38 mm
Тежина: ± 125 g*

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи