Мауспад Ezperanza

60,00 ден

ESPERANZA МАУС ПАД МЕШАНИ ДИЗАЈНИ
Дизајниран да работи со оптички и ласерски глувци. Обезбедува високо прецизно движење на глувчето. Покриена со површина која лесно се чисти. Основата што не се лизга го спречува лизгањето на влошките на работната маса.

SKU: 1436

Дополнителни информации

Brand

Esperanza

Поврзани производи