Хит

Креп траки

27,00 ден95,00 ден

  • Селотејп хартиени траки се користат при боење на коли,прозори,кречење и др.
  • при краткотрајно лепење не остава лепило на површините каде се користи
  • солвент лепило на синтетички каучук
  • работна температура до 60 степени
  • сертификати ISO 9001, ISO14001
SKU: 0587-1
Исчисти

Дополнителни информации

Големина

18*20, 18*50, 25*20, 25*50, 38*20, 38*50, 48*20, 48*50

Поврзани производи