Кабел USB 2.0 USB A / Apple 30-pin 1.2m

120,00 ден

Тип на кабел: USB 2.0 кабел за поврзување
Пониклирани конектори
Конектор А: USB
Конектор Б: 30-пински
Должина на кабел: 1,2 m
Облик на кабел: круг
Боја: бела
USB 2.0 брзина на пренос на податоци со голема брзина до 480 MBit/s

SKU: 1309 Категорија

Поврзани производи