Кабел USB 2.0 AM/BM

75,00 ден167,00 ден

Тип на кабел: USB 2.0 кабел за поврзување
Поникловани конектори
Конектор А: USB 2.0 конектор AM
Конектор Б: USB 2.0 конектор BM
Должина на кабел: 1,8 – 3 -5 м
AWG: 28 (0,321 mm дијаметар)
Облик на кабел: круг
Боја: црна
USB 2.0 брзина на пренос на податоци со голема брзина до 480 MBit/s

SKU: 1305-1
Исчисти

Дополнителни информации

Должина

1,8м, 3м, 5м

Поврзани производи