Кабел USB 2.0 AM/АФ

120,00 ден170,00 ден

 • Тип на кабел: USB 2.0 продолжен кабел за поврзување
 • Поникловани конектори
 • Конектор А: USB 2.0 конектор машки
 • Конектор Б: USB 2.0 конектор женски
 • Должина на кабел: 1,8 – 3 -5 м
  AWG: 28 (0,321 mm дијаметар)
  Облик на кабел: круг
  Боја: црна
  USB 2.0 брзина на пренос на податоци со голема брзина до 480 MBit/s
SKU: 1507-1
Исчисти

Дополнителни информации

Должина

1,8м, 3м, 5м

Поврзани производи