Кабел SVGA 1.8m

250,00 ден

Тип на кабел: кабел за поврзување на SVGA монитор
Пониклирани конектори
Конектор А: VGA приклучок, HD15, може да се навртува
Конектор Б: VGA приклучок, HD15, може да се навртува
Должина на кабел: 1,8 m
AWG: 28 (0,321 mm дијаметар)
Облик на кабел: круг
Боја: црна
Со две феритни јадра
Целосно заштитен за подобрен видео пренос

SKU: 1310

Поврзани производи