Кабел SATA III 50cm

100,00 ден

Тип на кабел: SATA III кабел за поврзување
Пониклирани конектори
Конектор А: SATA приклучок, 7-пински, со безбедносна брава
Конектор Б: SATA приклучок, 7-пински, со безбедносна брава
Должина на кабел: 50 см
AWG: 26 (0,405 mm дијаметар)
Облик на кабел: рамен
Брзина на пренос на податоци: 6 GBit/s

SKU: 1308 Категорија

Поврзани производи