Кабел Network CAT6 3.0m

120,00 ден

Тип на кабел: Мрежен кабел, CAT 6
Позлатени конектори (пинови)
Конектор А: RJ45 конектор, со бравата
Конектор Б: RJ45 конектор, со бравата
Должина на кабел: 3,0 m
AWG: 26 (0,405 mm дијаметар)
Облик на кабел: круг
Брзина на пренос на податоци CAT 6: до 1.000 MBit/s

SKU: 0951

Поврзани производи