Кабел HDMI Baseus 4k 1.8m

570,00 ден

Тип на кабел: HDMI кабел за поврзување, верзија 4K
Позлатени конектори
Конектор А: HDMI приклучок, 19-пински
Конектор Б: HDMI приклучок, 19-пински
Должина на кабел: 1,8 m
AWG: 30 (0,255 mm дијаметар)
Облик на кабел: круг
Боја: црна
Со етернет за пренос на аудио, видео и етернет податоци

SKU: 2245 Категорија

Поврзани производи