Звучници Edifier S351DB

20.990,00 ден

 • Bookshelf Звучници со Сабвуфер 2.1
 • Одличен квалитет на звукот со излезна моќност од 150W RMS
 • Твитер од ¾” титаниумска купола (15W * 2), 3,5″ алуминиумска дијафрагма за средни и бас (25W * 2) и 8″ сабвуфер со полипропиленска дијафрагма (70W)
  Поддржува 24bit/48kHz дигитални аудио сигнали
  Систем за засилувач од класа D со DSP и DRC за прецизна обработка на звукот
 • Квалитетно дрвено куќиште што ја минимизира акустичната резонанца и го намалува изобличувањето
 • Калибрирана порта за рефлексен моќен бас
 • Висококвалитетен Bluetooth пренос со Qualcomm® aptX™
 • Богата поврзаност преку Bluetooth, оптичка, коаксијална и PC/AUX
SKU: 2238

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност (RMS)

25W × 2 (среден бас)
15W × 2 (високи)
70 W (бас)

Стапка на сигнал до шум. R/L: ≥ 80dB (A)SW: ≥ 85dB (A)

Драјвер единици  3,5″ (среден опсег) + ¾” (високи тонови) + 8″ (бас)

Фрекфенција  R/L: 160Hz – 20kHzSW: 40Hz-160Hz

Аудио влезови. Компјутер, AUX, оптички, коаксијален, Bluetooth

Влезна сензитивност

PC:R/L: 600 ± 50mV SW:270 ± 20mV
AUX: R/L: 400 ± 50mV SW: 200 ± 20mV
Оптички / Коаксијален: R/L: 400 ± 50mFFS SW: 200 ± 20mFFs
Bluetooth: R/L: 400 ± 50mFF SW: 200 ± 20mFFs

Димензии (Ш x В x Д)

Сабвуфер: 312 mm x 265 mm x 289 mm
Сателити: 156mm x 127mm x 217mm

Нето маса

19,1 кг

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи