Хит

Звучници Edifier S350DB

20.990,00 ден

 • Bookshelf звучници и сабвуфер 2.1
 • Одличен квалитет на звукот со излезна моќност од 150W RMS
 • Твитер од ¾” титаниумска купола (15W * 2), 3,5″ алуминиумска дијафрагма за средни и бас (25W * 2) и 8″ сабвуфер со полипропиленска дијафрагма (70W)
  Поддржува 24bit/48kHz дигитални аудио сигнали
  Систем за засилувач од класа D со DSP и DRC за прецизна обработка на звукот
 • Квалитетно дрвено куќиште што ја минимизира акустичната резонанца и го намалува изобличувањето
 • Калибрирана порта за рефлексен моќен бас
 • Висококвалитетен Bluetooth пренос со Qualcomm® aptX™
 • Богата поврзаност преку Bluetooth, оптичка, коаксијална и PC/AUX
SKU: 2072 Категории ,

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност (RMS)

25W × 2 (среден бас)
15W × 2 (високи)
70 W (бас)

Драјвер единици. 3,5″ (среден бас) + 0,75″ (високи тонови) + 8″ (бас)

Фрекфенција. 160Hz~20kHz (сателитски звучници), 40Hz~160Hz (сабвуфер)

Стапка на сигнал до шум. ≥ 80dB (A) (сателитски звучници), ≥ 85dB (A) (сабвуфер)

Аудио влезови. AUX, Bluetooth, COX, OPT, компјутер

Влезна сензитивност

AUX: 400±50mV (сателитски звучници), 200±20mV (сабвуфер)
Bluetooth: 400±50mFFS (сателитски звучници), 200±20mFFS (сабвуфер)
OPT/COX: 400±50mFFS (сателитски звучници), 200±20mFFS (сабвуфер)
Компјутер: 600±50mV (сателитски звучници), 270±20mV (сабвуфер)

Bluetooth верзија. V5.0

Димензии (Ш x В x Д). Сабвуфер: 312 mm x 265 mm x 298 mm Сателит: 127мм x 222мм x 156мм

Нето маса. 17,4 кг

Дополнителни информации

Боја

Црна

Brand

Edifier

Поврзани производи