Хит

Звучници Edifier R2750DB

16.800,00 ден

  • Активни 2.0 Bluetooth Bookshelf Звучници
  • Bluetooth V5.1 со поддршка за aptX™
  • Излез за независен сабвуфер
  • Калибриран излез на басрефлекс
  • 5 пински дво-засилувачки кабел за звучници од типот XLR со аголни конектори
  • Систем за засилувач од класа D со дигитална обработка на сигнали и технологија за електронска контрола на тонот
SKU: 2071 Категорија

Опис

Спецификација
Вкупна излезна моќност (RMS)
R/L (Трибли): 14W+14W,
R/L (среден опсег): 14W+14W,
R/L (бас): 40W+40W
Возачки единици
Бас единица: 6½ инчи (178мм)
Единица со среден опсег: 4 инчи (116 мм)
Единица за високи тонови: ¾ инчи (19мм) NdFeB
Фрекфенција. 45Hz – 20KHz
Аудио влезови. Линија, оптички, коаксијален, Bluetooth
Димензии (Ш x В x Д). 217 mm x 390 mm x 275 mm

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи