Хит

Звучници Edifier R1000Т4

5.200,00 ден

  • 2.0 Bookshelf Систем на Звучници
  • Вкупна излезна моќност од 24 W RMS
  • 4″ двигатели за среден опсег и бас + драјвери за високи тонови од 0,5″.
  • Класично дрвено куќиште
  • Двојни RCA влезови
  • Лесна контрола
SKU: 2181

Опис

Спецификација
Вкупна излезна моќност (RMS). 12W + 12W
Звучни единици. 4″ (среден опсег и бас) + 0,5″ (високи тонови)
Фрекфенција. 75Hz – 18kHz (±9dB)
Стапка на сигнал до шум. ≥ 85dB (A)
Влезен сензибилитет
Компјутер: 700 ± 50mV
AUC: 550 ± 50 mV
Димензии (Ш x В x Д). 198 мм × 148 мм × 233 мм по звучник
Нето маса. 4,2 кг

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи