Хит
-12%

Звучници Edifier M601DB

Original price was: 15.700,00 ден.Current price is: 13.800,00 ден.

  • Квалитетен Звук на Дофат
  • Излезна моќност од 110 W RMS
  • Систем за засилувач од класа D со DSP
  • Квалитетно дрвено куќиште
  • Калибрирана порта за рефлексен бас
  • Висококвалитетен Bluetooth пренос со Qualcomm® aptX™
  • Богата поврзаност
SKU: 2237

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност (RMS). 110W (R/L:20W+20W SW:70W)
Фрекфенција. R/L: 140Hz-20kHz; SW: 50Hz-170Hz
Стапка на сигнал до шум.  R/L: ≥85dB(A); SW: ≥75dB(A)
Аудио влезови. AUX, Bluetooth, Коаксијален, Линиски, Оптички
Влезен сензибилитет
AUX: R/L: 450±50mV; SW: 250±20mV;
Линија во: R/L: 550±50mV; SW: 250±20mV;
Оптички/Коациални: R/L: 400±50mFFs; SW: 250±20mFFs;
Bluetooth: R/L: 500±50mFFs; SW: 250±20mFFs
Bluetooth верзија. V5.1
Ниво на бучава. ≤ 25dB (A)
Димензии (Ш x В x Д). R/L: 130 mm × 225 mm × 160 mm SW: 278mm × 300mm × 335mm
Нето маса. 11,54 кг

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи